Sport

Kampioenenregen Oudelande

De Oudelande tennisteams beleven een ongelofelijk seizoen in het 40 jarig jubileumjaar. 12 van de 24 seniorenteams zijn kampioen geworden dit jaar. Afgelopen weekend werden nog enkele van de topteams van de vereniging kampioen.

Vrijdagcompetitie

Op vrijdagavond won Oudelande 2 gemengd al haar wedstrijden om op de slotdag de titel te pakken in de 2e klasse.

Zaterdagcompetitie

Oudelande 1 35+ moest op de slotdag 5-0 winnen om kampioen te worden. Zelfs dan was het afhankelijk van concurrent Puttershoek. Oudelande won met 4-1 van Deuce again echter verloor Puttershoek onverwachts van Ter Steeghe. Oudelande pakte hiermee de titel en promoveerde naar de eerste klasse. Oudelande 2 35+ volgde dit voorbeeld. Ze pakten op de slotdag de benodigde 2 punten via een 2-3 overwinning bij De Zoom en promoveerde naar de 2e klasse.

Oudelande 1 gemengd werd ook op de slotdag kampioen. Via een 2-2 overwinning haalden zij precies genoeg punten om te promoveren naar de 1e klasse.

Zondagcompetitie

Op zondag deden het talentvolle jonge seniorenteam van Oudelande ook een duit in het zakje. Oudelande 1 heren had op de slotdag 2 punten nodig voor het kampioenschap in een sterke zondagcompetitie. Oudelande won overtuigend met 1-5 van Obvius en promoveert hiermee dus naar de 3e klasse.

Jeugd

Ook de Oudelande jeugd voegde een kampioenschap toe aan de lijst. Het was een erg spannende competitie voor de meisjes in de 2e klasse. Op de slotdag moest ruim gewonnen worden om nog te promoveren naar de sterke 1e klasse. De meisjes gaven tegenstander Rebounce echter geen kans. Alle wedstrijden werden met een ruime marge gewonnen met een 6-0 eindresultaat en daarmee promotie naar de 1e klasse.