Sport

Kampioenschap van Ridderkerk

Vanaf 14 augustus zal er weer gestreden gaan worden om het voetbalkampioenschap van Ridderkerk. De winnaar mag dan een jaar lang de Jacques van der Linden wisselbokaal in de prijzenkast zetten. De wedstrijden vinden dit jaar allen plaats op het sportpark “Ridderkerk”, de thuisbasis van RVVH, aan de Sportlaan. Juist RVVH zal er alles aan gelegen zijn om het toernooi op eigen bodem wederom te winnen.

Op dinsdagavond 14 augustus treedt gastheer RVVH om 19:30 uur aan tegen Rijsoord. Vervolgens spelen op woensdagavond 15 augustus, ook om 19:30 uur, Bolnes en Slikkerveer tegen elkaar. De winnaars van deze beide wedstrijden spelen vervolgens op zaterdag 18 augustus om 14:30 uur tegen elkaar in de finale om het kampioenschap van Ridderkerk. Deze wedstrijd wordt om 12:00 uur voorafgegaan door de kleine finale tussen de verliezers van de wedstrijden op dinsdag- en woensdagavond. 

Programma:

Dinsdag 14 augustus:
   Rijsoord-RVVH, aanvang 19:30 uur.
Woensdag 15 augustus:
   Slikkerveer-Bolnes, aanvang 19:30 uur.
Zaterdag 18 augustus:
   Wedstrijd om 3e/4e plaats, aanvang 12:00 uur.
   Finale, aanvang 14:30 uur.

Plaats van handeling: sportpark “Ridderkerk”, Sportlaan 12, 2982 SN  Ridderkerk.

De toegang is gratis, dus bij deze een oproep aan de leden en supporters van de vier verenigingen om hun club  massaal te ondersteunen bij dit kampioenschap.