Kevin Vink wordt de nieuwe hoofdtrainer van RVVH

De technische commissie van RVVH heeft in Kevin Vink een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het seizoen 2020/2021. De 35-jarige inwoner van Barendrecht komt over van Excelsior Maassluis waar hij Jong Excelsior M onder zijn hoede heeft en assistent trainer bij de eerste selectie is.

De ambitieuze trainer staat aan het begin van zijn trainerscarrière en hoopt op korte termijn zijn UEFA A/TC1 diploma te behalen. Middels zijn komst naar Ridderkerk wil hij daarmee de opstap maken naar het (zelfstandig) trainerschap op niveau.

In zijn actieve voetballeven kwam hij in twee periodes uit voor Excelsior Maassluis, waarbij hij ook een aantal keer tegen RVVH acteerde. Ook in het betaalde voetbal heeft Kevin zijn sporen verdiend zowel in de Ere- als de eerste divisie bij Excelsior en RKC Waalwijk. Daarvoor was hij actief in de beloften bij Sparta.

Door de ervaring die hij meebrengt vanuit het voetballen op niveau en de ambitie en gedrevenheid om als trainer aan de slag te gaan, ziet RVVH in hem een geschikte trainer die past binnen het opgestelde profiel.

Kevin wordt heel veel plezier en succes toegewenst bij RVVH.