Sport

Khalid Rahli speler van het jaar vv Rijsoord

Donderdagavond is Khalid Rahli uitgeroepen tot speler van het jaar. Tweede werd Desley de Wolf en derde doelman Ragip Özrak. De bekendmaking vond plaats in de bestuurskamer, waar tevens afscheid werd genomen van enkele spelers en leden van de technische staf. 

Deze donderdagavond stond vooral in het teken van het afscheid van enkele spelers, waarvan Mike van Gool en Ard Hartman hun voetbalschoenen aan de wilgen gaan hangen. Melvin Zaalman zou dat ook doen, maar die koos uiteindelijk toch voor een andere vereniging. Andere spelers hebben Rijsoord ook voor een andere vereniging ingeruild en enkele leden van de technische staf hebben aangegeven niet langer beschikbaar te zijn. Bestuurslid Emo van Dijk had voor iedereen een persoonlijk praatje en een foto als een leuke herinnering aan de periode bij Rijsoord. 

Het afscheid van Mike van Gool

Verkiezing

De verkiezing van de beste speler is tot stand gekomen op basis van enkele vaste toeschouwers van Rijsoord, die regelmatig een beoordeling gaven. Dat dit drietal spelers was genomineerd, riep geen vragen op. Zij waren over het gehele seizoen het meest constant. Khalid Rahli mocht nog voor zijn vertrek naar sc Feyenoord zich laten huldigen als beste speler van het afgelopen seizoen. De rappe aanvaller zal door de supporters bij Rijsoord gemist worden. Veel tegenstanders bracht hij door zijn snelheid en behendigheid tot wanhoop en ook zijn scorend vermogen was een van zijn gevreesde ‘wapens’. 

De selectie van Rijsoord gaat nu van het zomerreces genieten en op zaterdag, 2 augustus as. begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen en dan zullen ook de nieuwe spelers zich aan de selectie toevoegen. 

Op de foto boven, van links naar rechts: Ragip Özrak, Khalid Rahli en Desley de Wolf