“Koop je loten voor V.V. Rijsoord!”

De Grote Club Actie die vorig jaar zo succesvol is verlopen, dit jaar wil de vereniging dat overtreffen. Het doel van de club: trainingsmaterialen voor de jeugdafdeling. Zaterdag 18 september 2021 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. En dus ook de leden van V.V. Rijsoord.

Extra inkomsten hard nodig

Sabrina Boekhout, Coördinator van de jeugdcommissie van V.V. Rijsoord: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de realisatie van ons jeugdplan. We gaan trainers trainen, nieuwe uitdagende trainingsmaterialen aanschaffen en oude materialen vervangen. Dit alles om onze jeugd, de talenten van de toekomst, te helpen in het verder ontwikkelen van hun voetbal skills. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel van 12.000 euro te behalen met hulp van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu, na een ingrijpende coronaperiode, kan de voetbalvereniging die extra financiële steun goed gebruiken. 

80% gaat naar de club

Vorig jaar was de opbrengst voor V.V. Rijsoord 10.746 euro. Een fantastisch resultaat dat alle verwachtingen overtrof. “Maar bij V.V. Rijsoord willen we onszelf altijd overtreffen, dus leggen we de lat dit jaar weer een stukje hoger.”, zo stelt de club. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. 

Foto: Marcel Vink