Sport

Lazar Popov nieuwe trainer Drechtsteden handbal

Drechtsteden, een samenwerking van de handbalverenigingen Conventus, DES’72 en Saturnus’72, zijn er in geslaagd een opvolger te vinden voor Andre de Waal. De Macedoniër Lazar Popov (36) staat volgend seizoen voor de herenselectie die uitkomt in de hoofdklasse.

Popov heeft een internationaal handbal verleden dat hij vorig seizoen afsloot bij Feyenoord handbal. Naast Popov is Drechtsteden volop bezig de technische staf verder compleet te maken. Naast de hoofdcoach vinden er momenteel gesprekken plaats voor een team begeleider en een coach voor het tweede team dat uitkomt in de eerste klas. 

Dames selectie ook deels onder Drechtsteden

Ook de dames zijn vanaf het nieuwe seizoen onder gebracht in de Drechtsteden samenwerking. Voorlopig nog wel zonder het Papendrechtse DES’72 dat een eigen eerste team op de been houd in de tweede klas. Drechtsteden is momenteel hard bezig om de vacatures trainer/coach en begeleiding in te vullen. De vrouwen hebben na het niet afgemaakte seizoen toch promotie gemaakt. Ze komen volgend seizoen uit in de eerste klas.