Sport

Mark Visser wint Jeugdviswedstrijd Rembrantweg

Op woensdag 14 augustus werd de derde viswedstrijd voor de jeugd georganiseerd door Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) in samenwerking met de E.R.H.V de Waal aan de Rembrandtweg in Ridderkerk-Centrum.

Er waren deze derde dag 31 kinderen die aan deze wedstrijd hebben deelgenomen. Maar liefst 14 kinderen wisten 1 of meerdere vissen te vangen en konden een prijsje uitzoeken.

De uitslag van deze wedstrijd bleek een familieaangelegenheid te worden. De eerste plaats was voor Mark Visser. Hij had 398 cm bij elkaar gevist door 32 vissen te vangen. De tweede plaats was voor Thijn Visser. Hij had 323 cm aan vis gevangen, in totaal 27 vissen. De derde plaats was voor Willemijn Visser, die in totaal 295 cm aan vis had gevangen met 25 vissen.

Op donderdag 15 augustus vindt de vierde en laatste wedstrijd plaats in de sloot achter de Reijerheem (Karper/Torenmolen) in Drievliet. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen aan deze jeugdviswedstrijden deelnemen. Inschrijven is op de dag zelf vanaf 13.00 uur bij de SER-vlaggen. De wedstrijd start om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Foto’s Ger Spanjersberg