Sport

Maxlink Toernooi 2019 bij sv Slikkerveer

Bij voetbalvereniging sv Slikkerveer wordt komende zaterdag 22 juni 2019 het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi gehouden.

Tussen 10.00 en 17.00 uur gaan maar liefst 26 seniorenteams op het Sportpark Reijerpark de strijd aan om de felbegeerde eerste plek tijdens deze 15e editie van dit toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Naast een mannentoernooi van 16 deelnemers vindt er dit jaar wederom een damestoernooi plaats met 10 teams. Er zijn diverse voetbalclubs uit deze regio vertegenwoordigd. Zo spelen er teams van Slikkerveer mee, maar daarnaast zijn er ook teams van RVVH, Rijsoord, ASWH, IFC en DRL. De overige deelnemende teams zijn onder andere VVGZ, VUC en Laakkwartier uit Den Haag, vv Capelle , Meeuwenplaat, CVV Zwervers, Antibarbari, Steeds Hooger, Blijdorp, Westlandia, vv Sliedrecht. DVV Delft en Groote Lindt. De vorige editie werd bij de mannen gewonnen door vv Meeuwenplaat, zij zullen dit jaar wederom een poging wagen om de titel te bemachtingen. Bij de vrouwen wist Westlandia de eindzege te pakken.  De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden.

Een toernooi kan niet gehouden worden zonder sponsoren. Naast onze hoofdsponsor Maxlink uit Ridderkerk zijn de volgende bedrijven medeverantwoordelijk voor het realiseren van dit toernooi: Frankie Reclame, Blouw Afbouw, Blokpoel Installatietechniek, Endless Tattoo, ESB Expertise, Ivo vd Sluis Wanden & Plafonds, Eurokor Barging BV, Go Soccer Schools, Humble, Slikkerveer Vastgoed en Verbaas & ZN Dakbedekking.

Al met al wordt het dus een groots seniorentoernooi. Schroom dus niet om het Sportpark Reijerpark te bezoeken voor een gezellige voetbaldag, zoals voetbal hoort te zijn.