Sport

Meiden Slikkerveer MO17-1 Kampioen 

Afgelopen zaterdag 9 juni 2018 werden de meiden van MO17-1 kampioen. In de laatste wedstrijd van het seizoen voor eigen publiek, dat in grote getallen was opgekomen, was Hekelingen MO17-2 geen partij. Met maar liefst 12-0 werd het seizoen afgesloten met een overwinning in de dubbele cijfers, waarmee de titel ongeslagen werd binnengehaald. Daarna werd het hele team in het zonnetje gezet door jeugdvoorzitter Jan Snijder. Het team staat onder leiding van trainer/coach Robert Korteweg, assistent coach Evert de Wit en assistent-trainer Eva van Buuren. De speelster zijn: Isa Verwaal, Jo-Lynn de Wit, Luna Korteweg, Iris IJsselstein, Sanne Tump, Ruth ’t Hart, Nikita Marges, Felice Busropan, Sam Brouwer, Nazli Sucu, Yasemin Sucu, Winnifred Iredia, Demi van der Graaf, Jasmijn Spruit, Sasch Latuny, Michelle Bot, Romy van Driel en Ayla Umarella. Allemaal werden ze in de bloemetjes gezet.

Bij voetbalvereniging S.V. Slikkerveer is er naast het al jaren spelende meidenteam MO17 nu ook een team gestart met meiden onder 15, oftewel MO15. Hiervoor wordt nog versterking gezocht. Voor het komende seizoen 2018/2019 willen zij de meidenafdeling ook uitbreiden met een vrouwenelftal. Aanmelden hiervoor kan via de coördinator van de meidenafdeling. S.V. Slikkerveer wil hiermee voor alle leeftijdscategorieën meiden en damesvoetbal aanbieden.

Ben je een sportieve meid en wil je spelen in het mooiste en enige rode voetbalshirt van Ridderkerk, meld je dan aan via de website of neem contact op met Robert Korteweg, coördinator van de meidenafdeling, email: coordm@svslikkerveer.nl. Natuurlijk kan de meidenafdeling niet zonder sponsoren, dus vindt u het als bedrijf leuk om iets voor de meiden te doen, dan kunt u dit uiteraard ook melden bij de coördinator.