Sport

Mitchell Slingerland clubkampioen bij Oudelande

Het is Mitchell Slingerland gelukt om dit jaar beide onderdelen in de hoogste categorie te winnen bij de clubkampioenschappen van tennisvereniging d’Oudelande in Ridderkerk. In de hoogste mannen categorie won hij de finale van Youri Slok.

In de poulefase had Slingerland al eerder in de week in 2 sets van Slok gewonnen (6-1 6-3). In de finale verloor hij net zoveel games (6-2 6-2). Ook in het herendubbelspel was Slingerland onverslaanbaar. Zonder een set te verliezen wonnen hij samen met vader Franklin de A poule. Op de slotdag werden de enige concurrentie (Jordi Nicolai en Albert van der Linde) verslagen met 7-6 6-1.

Ook voor Thomas van der Jagt was het een goede week. In de B categorie won hij het enkelspel (van Chris Huizer 6-1 6-4) en verloor hij het dubbelspel in de B poule samen met broer Sam van Jacco Pinkster en Dennis Hoorweg 2-6 2-6.

Dames

Bij de dames was Cheryl Vuik erg succesvol. Zij won samen met Deborah Versloot het damesdubbelspel in de hoogste poule door in de finale Maya Barendse en Henriette Stoffels 6-3 5-2 opgave te verslaan. Daarnaast won ze met Ernest Robert een spannende driesetter (4-6 7-5 6-4) in het gemengde dubbelspel B van John Blaak en Djoni Blaak.

Overige uitslagen:

Herenenkel C:
Pascal Spijkerman – Gio Schrijver 6-3 6-3

Herendubbel 40+:
Kees van Gemerden/ Robert Zell – John de Jong/Rien van de Weele 6-1 6-4

Gemengd dubbel A:
Richard Herssevoort/Anneke Sanen – Rien van der Weele/Connie Kooke 6-4 4-6 7-6