Nederlaag Saturnus’72 dames ingecalculeerd

De nederlaag van de Ridderkerkse handbalsters was dan weliswaar ingecalculeerd, maar het verschil met koploper Snelwiek was wel erg groot.

Bij de rust stond het al 11-5 en uiteindelijk is verloren met 21-11. Zeker de eerste helft was slordig met te veel balverlies. Elke fout werd direct afgestraft. Het tweede deel was wel iets beter, maar opnieuw was de Rotterdamse tegenstander de beste van de twee. De inhaalrace van Saturnus’72, na drie overwinningen op rij, eindigde dus bij de ploeg die in de tweede klas dan ook het meeste recht heeft op het kampioenschap. Dylan Muller was hier dan ook duidelijk in, “we lieten ons door de tegenstander te veel imponeren en hadden te weinig geloof in ons eigen kunnen. Dit zal volgende week tegen Indus’67 anders moeten. Ik zie hier wel mogelijkheden, de Rozenburgers liggen ons beter dan het harde Snelwiek”.

Aanvang van deze wedstrijd is zaterdagavond om 19.00 uur in de eigen hal op het Reyerpark.