Sport

Nieuwe aanwinsten voor Rijsoord

V.V. Rijsoord kan weer een update geven over de invulling van de selectie voor het komende seizoen. Vorige keer liet de voetbalvereniging weten dat elf spelers hun toezegging hebben gegeven. Daar kunnen nu de volgende namen aan worden toegevoegd: Jesse Verveer, Sander van Groningen, Francesco Messina en Luca Bouwmeister. Vanuit het huidige tweede elftal gaat ook aanvaller Enrique Edumaruse aansluiten bij de eerste groep.

Eerste nieuwe aanwinst 

Ook kan de vereniging bekend maken dat de 26-jarige Vince van Nes de overstap van Pelikaan naar Rijsoord zal maken. Vince is bij Pelikaan al jarenlang een vertrouwd gezicht op de linksback positie, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij bij Rijsoord gevonden. Vince van harte welkom!

Daar waar er toezeggingen worden gedaan, zijn er ook spelers die de club gaan verlaten. Mark Zwang zal, zoals reeds bekend, na dit seizoen kiezen voor IFC. Rafael Andrade Jr. heeft ook aangegeven op zoek te gaan naar een andere club. En tenslotte heeft  Everlon Zimmerman alsnog die keuze gemaakt. Hij zal komend seizoen aansluiten bij cvv de Zwervers uit Capelle ad IJssel.

Technische staf

Er is ook nieuws te melden voor wat betreft de invulling van de technische staf. Al bekend was dat hoofdtrainer Johan Versluis ook het komende seizoen bij Rijsoord blijft. Nu heeft ook William Rijsdijk aangegeven zijn rol als assistent-trainer voort te zetten. Stefan van de Meulen blijft de keeperstrainer en Erik Jan Groeneveld blijft assistent scheidsrechter/teammanager. De functie van teammanager blijft een gezamenlijke activiteit met de ook voor komend seizoen beschikbare Gerard Sluimers.

Bovendien hebben Patrick Sluimers en Mitchell Pol de intentie uitgesproken om verantwoordelijk te blijven als trainer van het tweede elftal.