NOC Kralingen – SV Bolnes: 0-5

Op het zonovergoten veld van NOC Kralingen moest Bolnes proberen het geschonden blazoen van de afgelopen 2 wedstrijden op te poetsen.

De eerste helft was zo slecht waarbij Bolnes wel 2 op ballen op de lat maar verder kwamen ze ook niet. De beste kansen waren voor NOC. Keeper Mike Hamstra die de gepasseerde keeper Cakir verving reageerde zeer alert op een schot op het doel wat totaal uit het niets kwam. Daarna kreeg de thuisploeg in een comedy-achtige slapstick driemaal de kans in één situatie om te scoren maar werd de bal even zo vele malen van de lijn gehaald.

De helft van Quenton Martis

In de 2e helft trapte Bolnes af met een 3 wissels en dat resulteerde al snel in de 0-1. Invaller Rinaldo Pichel plaatste een voorzet precies op het hoofd van Derrel Lionahr. Daarna schoof Rico Pires Leocadia bij Marvin Lionahr de bal in de voeten en die maakte 0-2.

Vanaf dit moment kunnen we met recht de 2e helft op naam van Quenton Martis (foto) schrijven. Uit een pass van Derrel Lionahr maakte hij 0-3. De 0-4 was een prima individuele actie van hem zelf. En in de slotminuut mocht hij, na aangeven, van Rico Peres Leocadia ook de 0-5 aantekenen.