Sport

Nog geen punten voor de dames van Saturnus’72

Opnieuw speelden de dames in de uitwedstrijd bij Indus’67 een goede wedstrijd. Uiteraard was er een verschil tussen de nummer één van de tweede klas en de nummer laatst Saturnus’72. Saturnus speelde iets slordiger dan de ploeg uit Rozenburg.

Ze verlieten zich nog te veel verleiden om uit te stappen waarna Indus genadeloos te sloeg. Toch was het een leuke wedstrijd om te zien die een rust kende van 13-8. In het tweede deel was Saturnus beter bij de les. Indus had het lastig en moest alle zeilen bij zetten om Saturnus bij te blijven. De Ridderkerkers kropen dichterbij tot 21-20 en een sensatie leek aanstaande.

Helaas hadden enkele discutabele beslissingen van de invallende scheidsrechters (de aangewezen scheidsrechter was niet verschenen) invloed op het laatste deel van de wedstrijd. Saturnus verloor alsnog met 24-20. “Jammer, een matige eerste helft werd gevolgd door een goede tweede. Met een beetje geluk hadden we loon naar werken gekregen. Dit geeft een goed gevoel voor de wedstrijd van a.s. zondag thuis tegen de naaste concurrent Twist uit Vlaardingen. Hopelijk kunnen we met die wedstrijd starten aan een opgaande lijn. Als ik kijk naar ons spel, dan moet het een keer goed komen”, was de reactie van Muller. De wedstrijd in de eigen hal begint zondag al om 12.50 uur.