Nuttige oefenwedstrijd Rijsoord tegen NSVV Numansdorp

Na een week zonder training en wetend dat de competitiewedstrijd tegen Honselersdijk al op donderdag was afgelast, speelde Rijsoord zaterdag onverwachts een oefenwedstrijd tegen NSVV.

Op een weer prima bespeelbaar kunstgrasveld zonder sneeuwresten ging de ploeg van onze Numansdorpse trainer Steef Buijs voortvarend van start. Met de wind in de rug  en prima veldspel werden de Numansdorpers goed vastgezet maar leidde dat ondanks het overwicht niet tot echte kansen. Wel werden er een groot aantal hoekschoppen genoteerd, maar ook die waren niet aan de “kraaien” besteed. De beste kans in de eerste helft was misschien wel voor NSVV maar na een snelle counter werd te gehaast naast geschoten.

Na de rust stond het vizier wel op scherp, de snelle en gevaarlijkste speler van NSVV, Mitchel Louwerens gaf spits Levi Vugts een niet te missen kans. 1-0: Rijsoord met inmiddels een aantal invallers moest aan de bak om de achterstand te repareren. Dat lukte uiteindelijk in het laatste kwartier. Eerst was het Jimmy v.d. Vaart die voor de 1-1 zorgde. Vervolgens een mooie aanval met een hoofdrol voor Khalid Rahli die Zepp Jacobs bediende om keeper Kruijthof in de korte hoek te verrassen, 1-2. Het slotakkoord was weer voor Jimmy v.d. Vaart,1-3.

En zo werd een week, welke door het winterse zonder trainingen werd afgewerkt, afgesloten met een voor beide partijen nuttige oefenwedstrijd,

Volgende week speelt Rijsoord weer een thuiswedstrijd en komt Heinenoord op bezoek aan de Vlasstraat.