Sport

Officiële opening van sporthal De Wissel

Vrijdag 19 oktober wordt de nieuwe sporthal “De Wissel” en het sportcomplex van KCR officieel geopend. Alle genodigden zijn welkom om dit mee te maken.

Vanaf 15.00 uur gaan de deuren open en vanaf 15.30 uur start de officiële  openingsceremonie. Het officiële moment gaat gepaard met een aantal sprekers, het heffen van het glas en het daadwerkelijk openen van het complex. De opening zal worden verzorgd door de Gemeente Ridderkerk, SenW en KCR. Aansluitend is er een hapje en drankje in het nieuwe clubhuis van KCR. 

Zaterdag 20 oktober is er een Open Dag voor jong en oud verspreid over het hele nieuwe sportcomplex. Zowel KCR, Saturnus, Ten Donck en SV Slikkerveer organiseren clinics voor jong en oud. Aan de hand van een strippenkaart kunnen bezoekers bij alle verenigingen langs om daar deel te nemen aan de clinics. Ook worden er door het Farelcollege smoothies gemaakt in de verschillende clubhuizen voor het promoten van gezonde voeding.

Vanuit KCR worden er zowel jeu-de-boules als korfbalclinics georganiseerd. Deze Open Dag start om 13.00 uur en eindigt rond 16.30 uur.