Sport

Open Dag bij RLTC

Op zaterdag 1 april 2023 vanaf 11.00 uur staat de open dag van tennisvereniging RLTC weer gepland. Deze dag is de traditionele opening van het nieuwe seizoen.

De competitie gaat weer beginnen en er strijden vele teams voor het kampioenschap. Ook voor de rest van het jaar staan er weer veel leuke activiteiten op de rol.

Tijdens de Open Dag is er een leuk programma voor jong en oud, zoals een tennisclinic voor de jeugd en senioren en een toernooi voor iedereen die mee wil doen. Heeft u zelf nog geen racket dan kunt u er 1 gebruiken van de club. De activiteiten zijn voor iedereen gratis, dus kom gezellig langs.

Voor nieuwe leden wordt deze dag een speciaal tarief gehanteerd voor een lidmaatschap tot 31 december 2023 en geeft de tennis leraar het eerste half uur gratis les.

Tennis Tuning zal aanwezig zijn met kleding en zal mooie kortingen hanteren voor nieuwe en bestaande leden. Ook uw racket kunt u  laten bespannen door Tennis Tuning.

RLTC is de oudste tennisvereniging van Ridderkerk. Wethouder Fleur Stip zal aanwezig zijn om kennis te maken met het bestuur van de club.

Deelname aan alle onderdelen is gratis, gedurende de dag worden er hapjes rondgedeeld en het eerste kopje koffie met wat lekkers wordt u aangeboden door onze sponsor BlitZ Coffee&Tea.

Neem al je vrienden mee en we maken er een gezellige dag van!