Opnieuw overwinning HBM Dakbedekking/Taveri

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben de zege van een week eerder een goed vervolg kunnen geven. Afgelopen vrijdagavond werd in het thuisduel tegen degradatiekandidaat Avanti uit Hazerswoude wederom een ruime overwinning behaald. En opnieuw wist Hans Stapels zijn sterke spel van de laatste weken te bekronen met een hattrick.

Ook Patrick Weijers komt ook op stoom en wist voor de eerste keer dit seizoen een ongeslagen avond te beleven. Robert Beenes kende echter een totale off-day en bleef derhalve met lege handen. Als leverde hij samen Patrick Weijers wel een degelijk dubbelspel af wat resulteerde in een eenvoudige zege. Eindstand derhalve 7-3 in het voordeel van de Ridderkerkers. Door de ruime uitslag is HBM/Taveri gestegen naar de tweede plaats op de ranglijst. Al moet daarbij wel worden vermeld dat het een wedstrijd meer speelde dan de teams die er onder staan.

Komende vrijdagavond wacht opnieuw een thuiswedstrijd tegen een degradatiekandidaat en wel tegen hekkensluiter Taveba uit Barendrecht.  Een eenvoudig klusje wordt dat echter niet daar beide teams elkaar door en door kennen en er bij een streekduel vaak derby-gevoelens een rol spelen.