Sport

Oudelande 1 start met overwinning

De najaarscompetitie is afgelopen zaterdag van start gegaan. Oudelande 1 heeft dit jaar verschillende nieuwe maar toch bekende gezichten. Pim Molmans en Alex Vlielander hebben het team van de eerder al over gekomen Pieter Molmans, Jacco Pinkster, Dennis Hoorweg en Richard Herssevoort versterkt en het team is hiermee niet slechter geworden.

Molmans en Vlielander hebben een lang Oudelande verleden maar waren de laatste 15 jaar op andere parken te bewonderen.

Uit bij Wiel viel er weinig eer te behalen voor het thuis team. Vlielander verloor maar 1 game in zijn partij tegen Eric Roovers (1-6 0-6). Richard Herssevoort had alleen in de eerste set wat moeite met Eddy Verkooijen (4-6 0-6). Ook in het dubbelspel had Wiel niks in te brengen tegen een oppermachtig Oudelande. Danny Verkooijen verloor met Arend van Rossum het eerste dubbelspel met 1-6 1-6 van Pinkster en Pim Molmans. Verkooijen verloor ook het tweede dubbelspel met Martijn de Bie van Pieter Molmans en Vlielander (1-6 2-6). Molmans won daarna nog samen met Herssevoort ook het derde dubbelspel van thuisspelers Verkoojen en Roovers 3-6 4-6.

Een goede start van het najaarsseizoen voor de heren van Oudelande die dit jaar de grote kanshebbers zijn voor promotie naar de 1e klasse.