Oudelande 1 wint weer

Ook de 2e speelronde is geëindigd in een overwinning voor de heren van Oudelande 1. Het team mocht dit keer thuis aanvangen tegen Pagnevaart.

Alex Vlielander begon de dag voortvarend tegen Rene Haanskorf. Vlieland verloor in de eerste set 1 game (6-1) en won de tweede set zelfs zonder een game te verliezen (6-0).

Het eerste puntverlies kwam voort uit een verloren single van Richard Herssevoort. Herssevoort kon alleen in de eerste set redelijk meekomen (3-6) met tegenstander Harm van de Braak maar was in de 2e set volkomen kansloos (0-6).

Zoals zo vaak was Oudelande in het dubbelspel heer en meester tegen Pagnevaart. Pieter Molmans won met Vlielander met 6-2 6-0 van Haanskorf en Gert-Jan van Rie. Ook het 2e dubbelspel met broer Pim werd door de Molmans broers overtuigend gewonnen van Van Rie en John Hermans (6-0 6-0).

Afsluitend mocht Pim Molmans met Herssevoort het vierde punt binnenslaan. In een meer gelijk opgaande wedstrijd werd met 6-4 6-2 gewonnen van de Braak en Peter Nelemans.

Oudelande staat bovenaan met 1 punt voorsprong op ’s Gravendeel. Aankomend weekend mag Oudelande uit spelen tegen ’s Gravendeel in wat mogelijk het titelduel van deze competitie is.