Sport

Oudelande HSP open gaat finale weekend in

Oudelande heeft een druk weekend voor de boeg. Oudelande heeft in de laatste dagen van de inschrijving nog een topdubbel binnengehaald. Regionale toppers Rens in ’t Veld (actuele ranking 2.7) en Edgar de Weerdt (actuele ranking 3.5)  werden op het laatste moment vastgelegd voor de herendubbel 3 categorie. Zij zullen met de al bekend gemaakte duo’s Bruinse/Hollemans en van der Kamp/Slingerland bepalen wie de sterkste categorie van het toernooi zullen winnen.

Oudelande had in de laatste paar dagen voor het sluiten van het inschrijvingstermijn nog een golf aan nieuwe inschrijvingen. Het toernooi mag daardoor 218 deelnemers verwelkomen deze week. Voor de deelnemers en toeschouwers is in het finale weekend, naast het tennis, genoeg te doen.

Op donderdagavond zal er een bierproeverij worden gehouden. Op vrijdagavond zal er naast het tennis ook gefeest worden op de deuntjes van topdj Eddie4tune. Op zaterdag en zondag zullen dan de (halve) finale partijen plaats vinden.

De barcommissie heeft het park versierd in een cowboy thema en zodoende is de sfeer gezet voor een gezellig maar ook feestelijk toernooi. De weersverwachtingen zijn goed te noemen. De verwachting is dan ook dat het met deelnemers en toeschouwers een drukbezocht finaleweekend zal zijn bij tennisvereniging d’Oudelande.