Oudelande HSP open gaat finaleweekend in

Aankomend weekend worden de finales gespeeld van het grootste tennistoernooi van Ridderkerk.

Uit heel de regio hebben 172 tennissers en tennissters zich ingeschreven om een week lang zich te plaatsen voor het finaleweekend. Een van de sterren van het toernooi is Lars Hordijk. De speler van Dash 35 uit Dordrecht (speelsterkte enkelspel 2.3 en dubbelspel 2.2) is echt een topper in de regio Hordijk schreef zich op het laatste moment in voor het herenenkelspel 3 en is zodoende een mooie laatste toevoeging aan het toernooi. Hordijk, college tennisspeler in Amerika, won dit seizoen al het toernooi van Ter Steeghe en Deuce again zonder een set te verliezen en de verwachting is dat hij dit bij Oudelande gaat herhalen. In de poulefase treft Hordijk onder andere Oudelande speler Mitchell Slingerland. Voor Oudelande zal dit een wedstrijd zijn om extra naar uit te kijken.

Naast de toppers wordt er nog in 15 andere onderdelen meegedaan door de deelnemers. Genoeg tennis te zien dus in de komende dagen.

Naast alle mooie tenniswedstrijden zal op vrijdag het weekend worden ingeluid met dj Eddie4tune, waarna op zaterdag de halve en op zondag de finales gespeeld zullen worden. De entree is gehele week gratis en iedereen is welkom om op het park aan de Oosterparkweg het tennis te aanschouwen.