Sport

Oudelande HSP open tennistoernooi van start

Aanstaande zaterdag 22 juni 2024 zal het een week lang een drukte van belang zijn op het park van tennisvereniging d’Oudelande. Het jaarlijkse open tennistoernooi zal weer van start gaan. Zo’n 200 deelnemers uit de regio spelen in allerlei onderdelen mee om het finale weekend te halen op 29 en 30 juni.

Het park dat omgetoverd is in een wild west thema zal de komende week vol staan met spelers en toeschouwers. Dit jaar hebben de beste spelers zich gefocust op het dubbelspel. De sterkste spelers spelen in het heren dubbelspel. Hierin zijn Bram Bruijnse en Pascal Hollemans topfavoriet. Aan Oudelande speler Mitchell Slingerland de taak om samen met dubbelpartner Youri van der Kamp deze mannen van de eerste prijs af te houden.

Andere sterke spelers zijn terug te vinden in het gemengddubbelspel in de 4 categorie. Hier zijn Oudelande spelers Cathy Taartmans met Jeroen de Heide de grote kanshebbers. Ook in de hogere categorien veel leuke poules. Iedereen is welkom op het park van d’Oudelande om de wedstrijden te bekijken en zijn of haar favoriet te komen aanmoedigen.

De verschillende vrijwilligers van Oudelande zorgen voor een warm welkom.