Sport

Oudelande HSP open van start

Op 22 juni 2024 gaat het Oudelande HSP open van start. Een van de hoogtepunten in het Oudelande seizoen. Vanuit de verschillende clubs in de regio komen spelers zich meten met de Oudelande spelers en speelsters.

Het toernooi staat dit jaar in een cowboy thema waardoor de sfeer maar ook het eten en drinken de lokale prairies zal ademen. Het toernooi zal dit jaar voor het eerst op de nieuwe gravelbanen gespeeld worden. Dit zorgt er voor dat het toernooi ook voor de lagere speelsterktes aantrekkelijker zal worden aangezien zij niet graag spelen op smashcourt vanwege de lage stuit.

Dit betekent dat gezellig en druk zal zijn op het park met beginnende spelers tot de regionale top in zowel het enkel en het (mixed) dubbelspel. De gehele week worden volle terrassen en volle banen verwacht met als extra hoogtepunten de bierproeverij op donderdag en de feestavond op de vrijdag. Hier zal DJ Eddie4tune weer zorgen voor een drukke avond. De gehele week t/m zondag 30 juni is elke dag goed tennis te zien op de banen.

De barcommissie zal zorgen voor de hapjes en de drankjes en iedereen is welkom op het park aan de Oosterparkweg.