Sport

Oudelande jeugd open toernooi bij tennisvereniging d’Oudelande

Komend weekend zal het finaleweekend plaatsvinden van het open jeugd toernooi bij TV d’Oudelande. Het jaarlijkse terugkerende evenement is een van de hoogtepunten van het jaar voor d’Oudelande jeugd. Op het eigen park mogen zij zich meten met het talent uit de omgeving.Het komende weekend is het dus een drukte van belang op de Vereniging aan de Oosterparkweg. Iedereen is welkom om de lokale jeugd aan te komen moedigen.


Oudelande HSP Open

Na het jeugdtoernooi gaat de blik op het altijd drukbezochte Open toernooi van Oudelande (voor senioren). Het toernooi dat jaarlijks zo’n 200 deelnemers uit regio Rotterdam trekt, start op 24 juni en zal eindigen op 2 juli. Op 30 juni zal 1 van de hoogtepunten van de toernooiweek plaatsvinden. Dan zal de jaarlijkse feestavond plaatsvinden met de welbekende dj Eddie4tune..De inschrijvingen zijn al geopend- en er kan ingeschreven worden in het enkelspel, dubbelspel en mix (in de categorie 3 t/m 8). Er kan nog t/m 19 juni worden ingeschreven voor het toernooi.

Kampioenen

Oudelande heeft nog 3 kampioenen kunnen huldigen. Oudelande team groen werd op de slotdag kampioen. Daarnaast werd op vrijdag avond dames 2 en dames 4 kampioen. Een succesvol weekend dus voor Oudelande

Groen