Sport

Oudelande mix op titelkoers

De najaarscompetitie tennis is al toe aan haar 4e competitieronde. Voor de Oudelande teams voor de 2e keer in het jaar het moment om zich te laten zien in de regio. Oudelande heeft dit jaar in de nacompetitie een nieuw top mixteam.

Het team bestaande uit Timo van Driel, Cathy Taartmans en  Jeroen de Heide, wordt elke week aangevuld met een invaller. Het team speelt in de eerste klasse en speelt alleen dubbels. Regionaal is dit team 1 van de toppers, want het ziet er naar uit dat promotie naar de hoofdklasse aanstaande is. Oudelande is als enige nog ongeslagen in deze 1e klasse. Zo won Oudelande de openingswedstrijd (met invallers Daisy Rosenbrand en Mitchell Slingerland) van Rhoon 1.

Speelronde 2 (met invallers Rosenbrand en Cas de Jong) werd gewonnen van Smash Boz 1. In speelronde 3 (met invalster Maaike Groot) werd concurrent de Dalle met een overtuigende 4-0 verslagen.

Aankomende zaterdag speelt Oudelande thuis tegen laagvlieger Zierikzee wat ook geen drempel zal zijn voor wederom een overwinning. Oudelande is hard op weg naar de hoofdklasse en dit is een zeer knappe prestatie voor dit nieuwe team.