Sport

Oudelande teams kampioen

Bij tennisvereniging d’Oudelande was het afgelopen weekend feest. De hoogste 2 herenteams vierden hun kampioenschap.

Oudelande 1, dat vier dubbels speelt won ook de een na laatste wedstrijd van het seizoen zonder een wedstrijd te verliezen. Albert van der Linde, Franklin Slingerland, Pieter van der Linde en Mitchell Slingerland aangevuld met invaller Youri Slok zijn het gehele seizoen niet te kloppen. Tegenstander Oud Beijerland had niets in te brengen in alle 4 de dubbelwedstrijden. Het team mocht hierdoor al 1 wedstrijd voor het einde het kampioenschap vieren in de eerste en ook hoogste klasse in dit onderdeel.

Het andere eerste team dat 2 enkelpartijen en 3 dubbelpartijen speelt won met 5-0 en was daardoor ook kampioen. Rogier Bal, Paul Hoogerwaard, Kevin van Beveren, Ton Pupella en Umair Chaudry promoveren hierdoor naar de derde klasse.

Oudelande dames 1

Niet alleen de heren van Oudelande zijn succesvol. Op vrijdagavond werd het hoogste dames team van Oudelande kampioen. Op zaterdag was het 2e mixteam ook al succesvol door 1 dag voor het einde van het seizoen kampioen te worden.

Oudelande gemengd 2

De komende week zijn er nog verschillende team in de race voor het kampioenschap. In het jubileum jaar is het zomaar mogelijk dat 50% van de competitieteams kampioen wordt. Al met al een mooi jaar voor de tennisvereniging.