Oudelande tennisteams kampioen in jubileumjaar

2019 Lijkt een erg succesvol jaar te worden voor tennisvereniging d’Oudelande. Dit jaar viert de club haar 40 jarig bestaan. Het lijkt of het jubileum jaar de Oudelande teams extra gemotiveerd heeft.

De 2 hoogste herenteams staan namelijk ruimschoots bovenaan in de 1e en 4e klasse. Het team van captain Pieter van der Linde speelt in een dubbels competitie en heeft nog geen wedstrijd verloren in de eerste klasse en heeft aanstaande zaterdag aan een 4-0 overwinning thuis voldoende voor het kampioenschap. Het competitieteam van captain Rogier Bal, uitkomend in de 4e klasse, verloor weliswaar 2 wedstrijden maar heeft aanstaande zaterdag aan 3 punten voldoende voor het kampioenschap.

Maar ook dames 1 en gemengd 2 op vrijdag en gemengd 1, 2 en 3 op zaterdag zijn in de race voor het kampioenschap. Als slotstuk staat ook het eerste herenteam op zondag bovenaan na een knappe 4-2 overwinning op Nieuwerkerk.

Komende week zal de een na laatste competitieronde worden gespeeld. Het beloven dus nog spannende weken te worden nu de voorjaarscompetitie naar het einde loopt.