Sport

Oudelande Wintertennistoernooi van start

Het Oudelande Tennis Tuning open dubbeltoernooi gaat aanstaande zaterdag 25 februari 2023 van start. De vooruitzichten zijn erg goed. Het lijkt de hele week droog te zijn met aangename temperaturen.

In de sterkste categorie (Herendubbel 3) zijn Timo van Driel en Kjell Smid als 1e geplaatst. Smid die jarenlang de topper was van d’Oudelande, heeft het in de afgelopen jaren wat rustiger aangedaan. Hij gaat samen met tennistrainer Timo van Driel proberen het toernooi te winnen. Zij zullen het moeten opnemen tegen de “jonkies” en generatiegenoten  Brett van der Kamp/ Lucas Kapaan en duo Jordi Nicolai/Mitchell Slingerland. Dit kunnen nog wel eens hele spannende partijen worden.

Het toernooi is verder goed bezet in de hogere categorieën. Kijkend naar de deelnemers is ook erg leuk om te zien dat uit de gehele regio tennissers deelnemen. Zodoende is het toernooi een mooie mix van lokale spelers en speelsters en deelnemers uit heel regio Rotterdam.

De barcommissie heeft de voorbereidingen afgerond om de gehele week een gezellige winterse sfeer te creëren op en rond het park