Sport

Oudelande wintertoernooi 2024

Het jaar 2024 wordt een bijzonder jaar voor tennisvereniging d’Oudelande. De club bestaat in 2024 45 jaar. Ook worden in 2024 de nieuwe gravelplusbanen geopend. De banen zullen binnenkort officieel geopend worden waarna het eerste toernooi van het jaar op de nieuwe banen zal worden gespeeld.

Het van Gastel en Bal open dubbeltoernooi heeft na het grote succes van vorig jaar wederom de eer om het tennisjaar te openen bij de Ridderkerkse club. Het verleden jaar bewees dat het ook in februari gezellig druk kan zijn op en naast de banen van de tennisvereniging.

Dit jaar zal het toernooi starten op 24 februari en duren tot en met 3 maart 2024 . Inschrijven is mogelijk tot en met 18 februari. Een van de hoogtepunten van de tennisweek is de vrijdagavond. Op de vrijdagavond zal namelijk een grootse apres ski party worden gehouden tijdens en na de wedstrijden. Na deze party zal de volgende dag het finale weekend starten op zaterdag, zodat op zondag aan het eind van de dag de winnaars van de 2024 editie bekend zullen worden.

Naast voor de tennisspelers zullen ook de toeschouwers goed worden verzorgd door de barcommissie. Iedereen is dan ook welkom om deze week te komen kijken.