Oudelande wintertoernooi geslaagd

De afgelopen week is het winter dubbel tennistoernooi gespeeld bij Tennisvereniging d ’Oudelande. Het toernooi kon ondanks de slechte weersvoorspellingen en dankzij de goed onderhouden banen gewoon doorgang vinden. De ongeveer 200 spelers en speelsters uit de regio speelden in weer en wind maar alle partijen konden worden gespeeld.

In de hoogste categorie (hd 5) wonnen Sven Goedhart en Brian van Senten het herendubbelspel in een spannende poule. Het duo won uiteindelijk de poule op basis van de meest gewonnen sets aangezien iedereen in de poule wel 1 partij had verloren. Rogier Bal en Sander Hermes werden tweede.

Bij de dames (dd5) was iedereen aan elkaar gewaagd. Alle partijen werden pas in de derde set beslist. Uiteindelijk waren Aimee Theijs en Anouk Theijs (foto boven) die beide partijen nipt wisten te winnen en zodoende de hoogste damesdubbelcategorie wisten te winnen.

Rectificatie Jubileum jaar

Ondanks wat afgelopen week in de krant stond zal op 30 maart geen open dag zijn voor nieuwe leden. Dit weekend zal volledig in teken staan van het 40 jarig jubileum voor (jeugd) leden en oud leden. Daarnaast zal om 14:00 uur wethouder van Os het park bezoeken om officieel opening te geven aan het Energieplan 2018 en het 40 jarig jubileum jaar waarna het openingstoernooi van start gaat. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Later in het jaar zal nog een moment worden gekozen voor nieuwe leden.