Sport

Patrick Werkhoven Voetballer van het Jaar

Op de Medewerkersavond van voetbalvereniging sv Slikkerveer werden afgelopen vrijdag 28 juni de jaarlijkse ‘voetbalprijzen’ uitgedeeld en de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.

Voorzitter Joop van Ettinger had het goed spannend gemaakt, want niet iedereen had een idee wie er in de prijzen zou vallen. Het Talent van het Jaar al helemaal niet, want die was niet eens aanwezig. Even voor de baas ”Bakker van der Linden” een taart brengen op een wel heel bekend adres, namelijk de kantine van Slikkerveer. Denno Stoffels werd compleet verrast met deze mooie prijs na een seizoen waarin aan het einde ervan ook de beloning ‘een plekje in de selectie van komend seizoen’ zelf door hem was afgedwongen.

Als Sportploeg van het Jaar werd Slikkerveer 3 uitgeroepen, dat voor het tweede jaar op rij kampioen werd en waarvan een aantal spelers al meerdere kampioenschappen mochten vieren in de laatste jaren.

Tot Voetballer van het Jaar werd Patrick Werkhoven uitgeroepen. Hij moest nog wel even uit de keuken gehaald worden, want hij was ‘gewoon’ aan het werk als ‘kantinemedewerker’, maar dat was snel opgelost. Na een supersterk seizoen, waarin hij zich ook als penaltykiller heeft laten zien, een verdiende titel voor Patrick Werkhoven.

Hennie Vogelaar werd Vrijwilliger van het Jaar

Ook Hennie Vogelaar dacht gewoon ingedeeld te zijn bij de kantinebezetting voor deze avond, maar werd voor hem onverwachts in het zonnetje gezet door voorzitter Joop van Ettinger als Vrijwilliger van het Jaar 2018-2019. 

Foto’s: Roelie ’t Jong