Sport

Prijsuitreiking: RVVH wint het Ridderkerk Toernooi

Na afloop van het Ridderkerk Toernooi mocht burgemeester Marco Oosterwijk, die had genoten van alle wedstrijden en gemoedelijke sfeer op deze editie waarbij SV Bolnes gastheer was, de prijzen uitreiken.

Het Ridderkerk Toernooi was niet alleen een toernooi voor de eerste selectie-eftallen. Voor de tweede keer was er ook een editie van het Ridderkerk Toernooi voor de zogenaamde legends en speelden de teams van de Onder 23 ook hun onderlinge toernooi.

Legends

Bij de legends was het mooi om de voorzitter van Bolnes Leen Schellevis in actie te zien tegen onder andere de duo-voorzitters Fred Vlasblom en Ron Noorlander van Slikkerveer. Het onderlinge duel wel door Slikkerveer gewonnen met 4-2, maar in de laatste serie wedstrijden was toch RVVH met 0-2 te sterk tegen Slikkerveer en gingen zij er met de winst vandoor.

Onder 23

RVVH was ook bij de aanstormende talenten van de Onder 23 teams de winnaar door in de finale Rijsoord te verslaan met 7-2. Talent van het toernooi werd Bo Terlouw van RVVH.

Selectieteams

Bij de selectieteams was het ook weer RVVH dat er met de hoofdprijs vandoor was gegaan na de winst in de finale op Bolnes met 1-4. Aanvoerder Guytano dos Santos mocht niet alleen de Jacques van der Linden Wisselbokaal in ontvangst nemen, maar ook de prijs voor Beste Speler van het Toernooi. Bolnes eindigde als tweede, Rijsoord werd derde en de laatste plaats was voor Slikkerveer.

Al met al kan SV Bolnes terugkijken op een goed Ridderkerk Toernooi. Over een jaar is SV Slikkerveer de organisator van het Ridderkerk Toernooi.

Foto’s: Roelie ’t Jong