Sport

Ribad-Bedrijventoernooi in record tijd gevuld

Het loopt storm bij het bedrijvenbadmintontoernooi van Ribad op vrijdagavond 14 juni 2019. Nog voordat de uitnodigingen verstuurd waren, hadden de eerste 13 bedrijven zich al aangemeld. Ribad heeft daarom plaats gemaakt voor nóg 3 extra teams. Wie nog mee wil doen, kan zich voor de laatste plekken inschrijven via e-mail aan activiteiten@ribad.nl Badmintonervaring is niet nodig, de teams worden na voorrondes op hun eigen niveau in poules ingedeeld. Deelnamekosten bedragen 85€ per team inclusief een luchtig buffet voor aanvang van het toernooi. 

Het bedrijvenbadmintontoernooi werd in jubileumjaar 2016 door Ribad voor het eerst georganiseerd en groeide direct uit tot een traditie. Niet alleen in de toernooiplanning van de vereniging, maar ook bij de deelnemers. Enkele van hen doen dit jaar voor de 4e keer mee.  In 2018 streden 12 bedrijven tegen elkaar om de eer en voor de wisselbeker, die eerder prijkte in de kantines van Autorijschool Herman, Van Alten + Associates en sinds 2018 bij D&R Interieur.

Toeval wil, dat eerdere winnaars deze 4e editie niet zullen deelnemen. De kaarten worden dan ook volledig nieuw geschud – ook uw bedrijf maakt kans op de winst!