Corona heeft het openbare leven en daarmee veel sporten stil gelegd. Dat gold uiteraard ook voor de Ridderkerkse Badmintonvereniging Ribad. Daarom verheugen het verenigingsbestuur en de spelers zich enorm dat het seizoen deze week weer van start gaat. Toch hebben de spelers de afgelopen tijd niet stil gezeten. Na een stop in maart en april waagde een deel van de vereniging zich eind mei aan het nieuwe ‘air-badminton’ met speciale buiten-shuttles en sinds 1 juli kon het favoriete spelletje de hele zomer in kleine groepen in de sporthal worden gespeeld. 

Per 1 september vinden in sporthal Drievliet op dinsdag- en donderdagavond (19-20u jeugd / 20-22:30u senioren) weer reguliere trainingen en speelavonden plaats. Midden september start ook de competitie 2020-2021 voor de senioren. Een uitdaging voor het eerste team van Ribad dat uitkomt in de 2e divisie landelijk, net onder de top van Nederland. Daarnaast starten 7 regio-teams en een team in de Hoeksche Waard competitie. 

Wie een kijkje wil nemen is op de speelavonden van harte welkom. Graag vooraf aanmelden bij Ron Velthuizen (ron@ribad.nl / 06 54525101). Team 1 en de andere spelers in actie zien? Dat kan op zondagochtend om 10 uur. Kijk op www.ribad.nl/kalender voor het wedstrijdschema. Uiteraard worden alle RIVM-hygiënemaatregelen in acht genomen.