Sport

Ridderkerk Toernooi bij S.V. Slikkerveer

De editie van het Ridderkerk Toernooi 2020 start volgende week dinsdag en woensdag met de zogenaamde halve finales. Er wordt traditioneel gespeeld om de Jacques van der Lindenbokaal. Het toernooi wordt gespeeld op het terrein van S.V. Slikkerveer, dat dit seizoen haar 100-jarig bestaan zal vieren. Vorig jaar werd de finale van het Ridderkerk Toernooi pas beslist na strafschoppen, die in de finale tegen vv Rijsoord beter werden genomen door RVVH.

Het speelschema is als volgt:
Dinsdag 11 augustus 2020: 20.00 uur Bolnes – Rijsoord
Woensdag 12 augustus 2020: 20.00 uur Slikkerveer – RVVH

De finalewedstrijden worden gespeeld op zaterdag 15 augustus 2020. Om 12.00 uur vindt de wedstrijd plaats om de 3e en 4e plaats. Aansluitend daarop start om 14.30 uur de finale. De prijsuitreiking wordt verzorgd door Casper Westerveld van Sport Services Ridderkerk.

,,Wij zijn er hartstikke trots op dat wij in ons jubileumjaar het Ridderkerk Toernooi mogen organiseren. Op dit moment zijn de maatregelen rondom het corona virus wat gunstiger dan eerst. Er mag weer gevoetbald worden met bezoekers langs de lijn. Uiteraard wordt van alle bezoekers wel gevraagd om de algemene maatregelen aan te houden. Dus als je zelf verkouden of ziek bent of iemand in je gezin, blijf dan thuis. Houdt verder de 1,5 meter aan en geef iedereen de ruimte om dit ook te doen, dan weet ik zeker dat we er een mooie editie van het Ridderkerk Toernooi van gaan maken’’, licht Rinus Hitzert, voorzitter van het organiserende S.V. Slikkerveer toe. 

RTV Ridderkerk brengt op dinsdag 11 en woensdag 12 augustus de wedstrijden van het Ridderkerk Toernooi 2020 in beeld en is te volgen via livestreams op het YouTube kanaal.

Foto: André de Deugd