Rijsoord en Heerjansdam oefenen

Het eerste oefenduel in aanloop naar de nieuwe competitie van vv. Rijsoord werd afgelopen zaterdag 8 augustus gespeeld in en tegen Heerjansdam. Op sportpark de Molenwei werd in plaats van in de middag al om 11.00 uur aangetreden vanwege de warme weersomstandigheden.

De ploeg van trainer Brasco Tuvaljevic opende de wedstrijd goed met een treffer van Chantley Job. Job was afgelopen seizoen door een flinke blessure amper aan voetballen toegekomen, maar begint dus goed aan het nieuwe seizoen. Heerjansdam daarentegen kwam ook steeds beter in de wedstrijd en boog de achterstand om naar een 2-1 voorsprong bij de rust.

In de tweede helft liep de thuisploeg verder uit naar een 5-1 overwinning, die enigszins geflatteerd was, want Rijsoord kreeg ook voldoende kansen om tot scoren te komen, maar het vizier stond nog niet helemaal op scherp.

Komende dinsdag speelt Rijsoord in het kader van het Ridderkerk Toernooi om 20.00 uur tegen Bolnes. De wedstrijden van het Ridderkerk Toernooi worden gespeeld op het terrein van S.V. Slikkerveer in het Reyerpark.