Rijsoord kampioen na 0-4 bij Kloetinge

Voetbalvereniging vv Rijsoord, gesteund door veel supporters, trad zaterdag 25 mei op de slotdag van de competitie aan tegen directe concurrent Kloetinge.

In het dorpje onder de rook van het Zeeuwse Goes werd het een geweldige wedstrijd voor de ploeg van trainer Steef Buijs. Een gelijkspel of een minimale nederlaag zou al voldoende zijn voor de titel. Na de openingsfase opende Mike van Dongen in de 19e minuut de score met een geweldig afstandsschot: 0-1. Nog voor rust zette Khalid Rahli de ‘kraaien’ al op 0-2.

In de tweede helft maakte Mike van Gool meteen de 0-3 en was de wedstrijd helemaal gespeeld. Invaller Jimmy van der Vaart bepaalde de eindstand op 0-4 en mocht de KNVB de medailles aan de spelers uitreiken.

Foto’s: Richard Veen