Rijsoord: Selectie is rond

Afgelopen weekend ontving V.V. Rijsoord de toezegging van Menno Vooges, een 21-jarige talentvolle verdediger die overkomt van tweede divisionist ASWH. Hij speelde daar dit seizoen in de basis, maar denkt uiteindelijk in Ridderkerk zijn carrière een impuls te kunnen geven.

Vanuit het huidige tweede elftal zal Brian Heijman (23 jaar) worden toegevoegd aan de eerste selectie. Brian speelt in de spits en heeft zich de laatste jaren prima ontwikkeld. Hij krijgt de kans om dat ook in de eerste selectie te laten zien en zich verder te ontwikkelen.

Met deze twee namen lijkt de selectie zijn definitieve vorm te hebben voor het nieuwe seizoen. Het is een jonge, ambitieuze, talentvolle en enthousiaste spelersgroep die het komende seizoen de uitdaging aangaat in de hoofdklasse. Onder leiding van een nieuwe trainer, Brasco Tuvaljevic. Hij zal daarbij geassisteerd gaan worden door “good-old” Cees van den Heerik. Cees maakt in het nieuwe seizoen de overstap van trainer van het tweede elftal naar assistent bij het eerste elftal.