Sport

Rijsoord verwelkomt Luivienno Statio en Ruben Agostinho

Zo vlak voor de overschrijvingsdatum kan V.V. Rijsoord nog een tweetal namen toevoegen aan de selectie voor het komende seizoen:

– Luivienno Statio (voetbalnaam Lulu) 26 jaar, komt over van 2e divisionist Excelsior Maassluis waar hij de laatste twee seizoenen actief was. Daarvoor speelde Lulu bij Barendrecht en FC Dordrecht. Deze linksbenige voetballer is met zijn ervaring een welkome aanvulling voor de nog steeds jonge selectie van Johan Versluis.
– Ruben Agostinho, ook 26 jaar, speelt nu nog bij vv Wieldrecht in Dordrecht en zal ook richting de Vlasstraat komen. Deze rechtsbenige vleugelverdediger kan ook op het middenveld uit de voeten.

Helaas hebben alsnog twee spelers laten weten de club na één seizoen te gaan verlaten. Niek Meijer kiest voor Transvalia waar hij met eerdere teamgenoten weer gaat samenspelen en Sander van Groningen, momenteel 2e keeper in de selectie, hoopt weer eerste keus te worden bij De Alblas. Ook is bekend geworden dat Jochem van Kouwenhoven gaat overstappen naar Slikkerveer.

“Uiteraard wensen wij deze spelers sportief succes toe en willen wij ze bedanken voor hun inzet bij onze club.”