RVVH door naar de volgende bekerronde

Dinsdagavond heeft RVVH zich geplaatst voor de volgende ronde van de districtbeker. De boys zijn geen moment in de problemen geweest tegen competitiegenoot Die Haghe. RVVH speelde een sterke wedstrijd waar heel veel strijd geleverd werd.

In de 3e minuut kreeg Brandon Konemann al de bal op de slof binnen het zestienmetergebied, maar werd hierbij belemmerd door twee Die Haghe spelers. Tien minuten later probeerde hij uit de draai meteen uit te halen, zijn schot belandde in de handen van de keeper. De mogelijkheden waren voor de thuisclub die zijn tegenstander heel weinig ruimte toeliet. In de 37e minuut was Kader Diop dicht bij de openingstreffer, zijn harde schot werd van richting veranderd en belandde op de paal. Met een ongewijzigde stand gingen de beide teams naar de kleedkamer voor de rust.

Na de pauze had RVVH snel de voorsprong te pakken. In de 48e minuut gaf Jessie Proost de bal keurig voor op Kader Diop die schoot uit een moeilijke hoek op de paal, maar in de rebound kon Nedely Fortes snel afronden, 1-0. Later in de wedstrijd, na ruim een uur voetballen kon Brandon Konemann de score verdubbelen. De goaltjesdief draaide de bal uitstekend het doel in, 2-0. Was de wedstrijd nu gespeeld? Nee dat nog niet, er was nog een half uur te gaan en er kon nog alles gebeuren. Enkele minuten later schoot Brandon Konemann nog de 3-0 binnen, maar deze werd afgefloten wegens buitenspel.

Trainer Ronald Hulsbosch gaf zijn wisselspelers ook speelminuten, ruim een kwartier lieten van Prooijen, Mulder en Siebren Hoekstra hun kunsten zien. In het slot van de wedstrijd probeerde Kader Diop nog te profiteren van een verkeerde terugspeelbal van Die Haghe, maar veel gevaar leverde dit niet meer op. Niet veel later blies de scheidsrechter de wedstrijd naar het einde toe. RVVH won dikverdiend met 2-0!!