RVVH legt drie spelers uit Hoofdklasse vast

Sinds kort heeft RVVH zich versterkt met een drietal spelers. Leroy Nijgh en Mohamed Ajarai komen allebei over van Zwaluwen. Patrick Lopes Martins da Veiga verruilt Sportlust ’46 voor een verblijf bij de Ridderkerkse eersteklasser.

De 19-jarige aanvaller Leroy Nijgh komt over van Zwaluwen, waar hij ook de jeugd doorliep evenals bij Smitshoek. Voor hij naar Zwaluwen verkaste, heeft hij bij Hillegersberg gespeeld waar hij in het eerste elftal debuteerde als 17-jarige.

De 26-jarige middenvelder Mohamed Ajarai komt eveneens over van Zwaluwen. Op het middenveld kan hij op alle posities uit de voeten met veel loopvermogen. Hij etaleerde dat al bij AGE (als A-junior) en zowel in de zondag- als zaterdagselectie van XerxesDZB.

Van het Woerdense Sportlust ’46 komt over de 25-jarige rechtsbuiten Patrick Lopes Martins da Veiga. De inwoner van Ridderkerk is snel, beschikt over een goede voorzet en goede omschakeling. Hij doorliep de jeugdopleiding van Sparta en speelde voor Jong FC Dordrecht en Jodan Boys.

De volgende spelers hebben aangegeven ook komend seizoen bij RVVH te blijven: Gino Boers, Ismail Celen, Jesse Eggers, Tim Elkhuizen, Shamir de Jesus, Brandon Könemann, Ibrahim el Koubai, Papito Merencia, Jordi Mosmans, Jessie Proost, Christiaan Sprangemeijer en Gino Stolk. Vanuit het tweede elftal zijn overgeheveld Huib van Barneveldt en keeper Joris Blaak.

De volgende spelers zijn aan de selectie toegevoegd vanuit een andere club: Romain van Bruggen en Mike van Dongen (beiden van Rijsoord), Remco Buist en Leon Steketee (beiden van Heinenoord), Johnny van Vugt (van Heerjansdam), Kristijan Nikolic, keeper (van Excelsior Maassluis), Sanzio Dieterich en Philip Dragon (beiden van SC Feyenoord).

Als hoofdtrainer maakt Kevin Vink zijn debuut. Hij komt over van Excelsior Maassluis. Zijn assistenten zijn Yurtcan Kayis en Dino Rodriques de Pina.
Fysiotherapeut en verzorger is ook komend seizoen Ricardo de Haan.

Als keeperstrainer van selectie keepers senioren maakt komend seizoen Danny Spelde zijn debuut. Hij hangt na 368 (!) wedstrijden in RVVH 1 zijn hand- en voetbalschoenen aan de wilgen om plaats te maken voor de jongere generatie en ook mede als gevolg van een onwillige knie. Hij zal daarbij ook geassisteerd gaan worden door Frans Schouten die zo bij RVVH betrokken blijft, ook in een andere functie.

De Technische Commissie rondom de hele selectie van RVVH bestaat uit Leen Elkhuizen, Joop Lagendijk, Mario Papavoine en Erik van der Sluis.

Dan ontbreekt nog de assistent scheidsrechter en dat is gelijk een vacature en dus een oproep. 

Gevraagd: Assistent scheidsrechter RVVH 1

Wie voelt zich geroepen en gemotiveerd en heeft ervaring met “grensrechteren” op niveau? Vindt u het leuk om op eerste klasse niveau met RVVH een wedstrijd te begeleiden dan vragen wij  kandidaten zich te melden bij TC lid Mario Papavoine via email: m.papavoine@upcmail.nl