RVVH moet gelijkspel toestaan tegen BVCB

In een leuke wedstrijd heeft RVVH de punten met BVCB gedeeld, 2-2. Al heel snel stonden de Ridderkerkers achter door Luijando, 1-0. Maar het voetballend veel betere Hercules, zeker in de eerste helft, knokte zich net binnen het half uur naast de thuisclub, toen Buist een inzet van De Witte verlengde tot in het doel, 1-1. Ondanks nog diverse mogelijkheden middels schoten werd dat ook de ruststand.

Na de rust kwam RVVH na zo’n 10 minuten op voorsprong. Een lange bal van achteruit van Boers werd door Stolk aan de rechterkant goed meegenomen en gepromoveerd tot de op dat moment verdiende 1-2. Er leek geen vuiltje aan de lucht totdat, na aan beide kanten de nodige wissels, de zojuist ingevallen Barg een voorzet van rechts binnen kopte, 2-2. Daarna kon RVVH ook zomaar nog verliezen. De lat boven keeper Elkhuizen werd nog twee keer geraakt, waarna ook de bal nog van de lijn moest worden gehaald. Daar kwam RVVH dus goed weg en daarmee was de puntendeling een feit.

BVCB – RVVH 2-2 (1-1)

6. Luijando 1-0