RVVH onderuit in oefenwedstrijd tegen ‘s-Gravenzande

RVVH speelde afgelopen zaterdag 3 juli voor de tweede maal tegen ‘s-Gravenzande. De bezoekers uit het Westland kwamen dit keer op bezoek in Ridderkerk.  Toen werd het 2-2 dankzij een late goal van Sanzio Dieterich.

Dit keer miste trainer Kevin Vink enkele spelers onder andere wegens blessures. Everton Pires Tavares, Gael Mondo en Sanzio Dieterich waren er niet bij. RVVH begon met de volgende opstelling: Joris Blaak, Leon Steketee, Gino Boers, Philip Dragon, Jordi Mosmans, Ibrahim El Koubai, Gino Stolk, Papito Merencia, Remco Buist, Mo Ajarai en Stevie Soares.

De oefenwedstrijd was opgedeeld in 4 delen van 25 minuten. RVVH probeerde in het 1e deel van 25 minuten afstand te nemen van de tegenstander. Kansen waren er voor Stevie Soares, Remco Buist en Gino Stolk, maar de bal ging er nog niet in. In het 2e deel kreeg RVVH het deksel op de neus, want ‘s-Gravezande opende de score via Frank Broos. Remco Buist was dichtbij de gelijkmaker, maar de diepe bal van Gino Stolk ging te hard om tot afronding over te gaan.

RVVH zette in het 3e deel van de wedstrijd een aantal verse krachten in om het tij te keren, maar het verliep toch anders. Eerst bracht Jessie Proost vanaf de achterlijn Brandon Könemann in stelling, maar deze miste de scherpte. Enkele minuten later haalde Könemann van afstand uit, maar zijn pegel spatte op de paal uiteen. ‘s-Gravezande kwam daarna met enig fortuin op 0-2. Een strak schot van Shajidan Sinnadurai ging via de paal weer terug het veld in, maar de scheidsrechter had blijkbaar gezien dat de bal over de lijn was gegaan dus keurde hij de treffer goed. Brandon Könemann kreeg daarna nog een kans om te scoren, maar een tegenstander pareerde het schot. Daarna bracht Nelson Bashir de 0-3 op het scorebord. In het 4e en laatste deel van de wedstrijd werd niet meer gescoord, waardoor RVVH met 0-3 onderuit ging.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek in Gouda bij Jodan Boys. De wedstrijd start zaterdag om 14.30 uur.