RVVH overklast Bolnes met 11-2

In het eerste duel van het Ridderkerk Toernooi overklaste eersteklasser RVVH de thuis spelende vierdeklasser Bolnes met ruime cijfers.

Met name aan het slot van de eerste helft en de tweede helft werd het verschil in doelpunten gemaakt, waardoor het een zeer ruime 11-2 overwinning werd voor RVVH.

In de openingsfase van de wedstrijd kon Bolnes nog wel goed aanhaken en zelfs in de vijfde minuut op een 0-1 voorsprong komen via Chendrik Privania. RVVH herstelde dit in de negentiende minuut door een rake kopbal van Shamir de Jesus: 1-1. Daarna drukte RVVH door via aanvoerder Papito Merencia, die in de 25-ste minuut de 2-1 binnen kopte. Hierna werd het geloof bij Bolnes in een goed resultaat minder. Twee minuten voor rust werd het veldoverwicht uitgedrukt in de 3-1. Na voorbereidend werk van Shamir de Jesus tikte Gazar Dermendjan zijn eerste van de avond binnen: 3-1. In de slotminuut van de eerste helft schoot Ton Stok de 4-1 binnen.

In de tweede helft werd door de beide trainers volop gewisseld. In de 53-ste minuut werd het 5-1 door Gazar Dermendjan, die laag binnen schoot. In de 62-ste mocht Gazar Dermendjan vanaf elf meter aanleggen na een handsbal. Ganzar twijfelde niet en schoot onberispelijk de 6-1 binnen. In de 70-ste minuut werd het 7-1 door Shamir de Jesus, die de bal van invaller Gill Bouman afpakte en de bal daarna langs de uitkomende Ozgur Cakir schoot. In de 72-ste minuut stoomde Chris Sprangemeijer op door het centrum om de bal in de verre hoek binnen te schieten: 8-1. In de 76-ste minuut scoorde Gazar Dermendjan de 9-1 binnen en deed een minuut later Jailson Santos nog iets terug voor Bolnes: 9-2. RVVH bleef in het slot van het duel azen op de dubbele cijfers en dat lukte in de laatste drie minuten nog ook. Twee treffers van Gazar Dermendjan zorgde voor een eindstand van 11-2, waarbij de voorlaatste treffer de mooiste van de avond was met een fraaie lob van afstand over de uitkomende Ozgur Cakir. Voor Gazar Dermendjan betekende het ook dat hij met zes treffers duidelijk man of the match was.

Op woensdag 14 augustus wordt om 19.30 uur het duel tussen Rijsoord en Slikkerveer gespeeld op het terrein van Bolnes. Zaterdag 17 augustus volgende de finalewedstrijden, waarbij in ieder geval vaststaat dat Bolnes om 12.00 uur aantreed tegen de verliezer van het duel van morgenavond en RVVH on de finale zal aantreden tegen de winnaar.

Opstellingen:
RVVH: Tim Elkhuizen, Wouter Swart, Tarik Yeklef, Papito Merencia, Shamir de Jesus, Ton Stok, Ibi El Koubai, Gino Stolk, Jordi Mosmans, Thomas van Prooijen en Gazar Dermendjan. Wissels: Nick Sanders, Mahmut Sonmez, Raoul Gangadin, Jesse Eggers, Jessie Proost en Chris Sprangemeijer.
Bolnes: Ozgur Cakir, Dennis de Koning, Rick Visser, Jeffrey v.d. Ridder, Gianni Lopes, Gino Capo Bianco, Jailson Santos, Stanley Huth, Jessley John, Aleph Real Lopes en Chendrik Privania. Wissels: Oskar Cakir, Gill Bouman, Nordin Ait Lachen en Lionel Soe Agnie.