RVVH verliest van zichzelf

Zaterdag 11 maart 2023 speelde RVVH vanaf het begin slap tegen Nieuw Lekkerland. De wedstrijd werd dan ook met 0-2 kansloos verloren.

Na 7 minuten spelen kon Sven Schilders van Nieuw Lekkerland de 0-1 binnen schieten. In de eerste helft was het spel van RVVH zeer slordig en de kansen voor het doel van Nieuw Lekkerland werden ook niet effectief benut.

Na de rust leek RVVH iets feller aan de wedstrijd te beginnen maar de gelijkmaker zat er niet in. Wel diverse irritaties en opstootjes op het veld waar scheidsrechter van Hees grote moeite mee had en het speltempo niet echt bevorderde. In de 55e minuut moest Everton Pires Tavares zelfs na een domme overtreding, natrappen terwijl spel al stil lag, het veld verlaten met een rode kaart. Het duel ontspoorde een beetje. Veel overtreding werden gevolgd door een heethoofdige reacties.

Met tien man bleek het een onmogelijke opgave voor RVVH om de gelijkmaker te maken en Jip Kegge van Nieuw Lekkerland maakte na een counter in de 80e minuut de 0-2 wat ook gelijk de eindstand was.