RVVH vrouwen 2 zoekt trainer voor komend seizoen

Na vier seizoen nemen RVVH vrouwen en Patrick van der Veen afscheid van elkaar. Dat betekent dat de club op zoek is naar een passende vervanger voor het tweede vrouwenteam.

Na vier seizoenen waarin Patrick van der Veen met het tweede vrouwenteam van RVVH onder meer de KNVB beker won en promoveerde naar de eerste klasse, nemen RVVH vrouwen en van der Veen aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar.  Dit betekent dat RVVH op zoek is naar een trainer, of trainster, met ambitie. 

De nieuwe man of vrouw wordt onderdeel van de technische staf van de RVVH vrouwenselectie waarvan het eerste team in de Topklasse speelt. Er wordt verwacht dat hij/zij met het tweede team de aansluiting houdt met het eerste team en in de landelijke klassen, eerste- of hoofdklasse, blijft voetballen. 

RVVH heeft ambitieuze ideeën voor de toekomst waar een nieuwe trainer deel van gaat uitmaken en een inbreng in zal krijgen.

Voor meer informatie en sollicitaties kan contact op genomen worden met de technisch coördinator van RVVH vrouwen, Tom Westerink via. t.westerink@gmail.com