RVVH werkt aan selectie 2022-2023

De technische commissie heeft niet stil gezeten en is momenteel samen met de technische staf druk bezig om de selectie voor komend seizoen gestalte te geven. Inmiddels hebben vijftien spelers toegezegd graag bij RVVH te willen blijven. Tevens zijn er zes nieuwe spelers te presenteren, waarvan vier met al een RVVH verleden. Onderstaand een korte introductie van hen.

Guytano dos Santos

Met Guytano dos Santos keert een bekende terug aan de Sportlaan. De inmiddels 29-jarige middenvelder komt over van het Hoornaarse SteDoCo waar hij vier seizoenen actief was. Daarvoor acteerde hij al meerdere seizoenen voor RVVH nadat hij vanuit de jeugd van Sparta in Ridderkerk was neergestreken.

Mauro Daviraz

Ook Mauro Daviraz (27) keert terug op bekend terrein. De rechtervleugelverdediger was van 2015 tot 2018 aan de Ridderkerkse club verbonden. Daarna verkaste hij achtereenvolgens naar SJC in Noordwijk en het Rotterdamse Leonidas. Afgelopen seizoen acteerde hij met Zwaluwen Vlaardingen in de hoofdklasse.

Shamir de Jesus

En nog een terugkeer valt er te vermelden. Shamir de Jesus keert terug van de overzijde van de A16, waar hij één seizoen bij Rijsoord verbleef. De 24-jarige rechter aanvaller was daarvoor ook reeds vijf seizoenen bij RVVH actief nadat RVVH hem oppikte uit de Feyenoord jeugd.

Shamir de Jesus

Ray Kroon

Van Smitshoek komt over Ray Kroon, die als aanvallende linker vleugelspeler uit de voeten kan. De inmiddels 30-jarige ervaren speler kwam in de zomer van 2019 over van Goes naar Smitshoek. Daarmee liet hij een lange Zeeuwse periode vanuit zijn jeugd bij Goes achter zich.

Romano Niamut

Ook van Rijsoord komt over de 26-jarige linksbenige controlerende middenvelder Romano Niamut. Opgegroeid in de jeugd van RVVH tot aan de JO17. Daarna verkaste hij naar Alexandria waar hij drie seizoenen in de jeugd speelde. Via de eerste teams van Slikkerveer, NSVV en dus Rijsoord keert ook hij enthousiast terug op het oude nest waar het allemaal begon.

Romano Niamut

Juwensli Orcadio

Vanuit de tweede selectie schuift door de 20-jarige Juwensli Orcadio, die als vleugel aanvaller/spits te boek staat. Zijn prestaties in RVVH 2 vallen dusdanig op, dat de overstap naar het eerste een logische stap voor hem betekent in zijn verdere ontwikkeling.

Spelers die ook volgend seizoen bij RVVH blijven

Brandon Könemann, Laurens de Witte, Jesse Eggers, Papito Merencia, Tim Elkhuizen, Ibrahim el Koubai, Gino Boers, Kristijan Nikolic, Gino Stolk, Jessie Proost, Patrick Lopes Martins da Veiga, Remco Buist, Leon Steketee, Mohamed Ajarai en Philip Dragon.

Foto’s: Wessel Dekker