RVVH wint eenvoudig van SVOD’22

RVVH had zaterdagmiddag 29 oktober 2022 eigenlijk geen kind aan de nieuwe fusieclub SVOD ’22. In de eerste helft werd de basis gelegd voor een degelijke en verdiende overwinning. Na 10 minuten kopte Remco Buist de 1-0 binnen uit een corner. Daarna volgden legio mogelijkheden op meer maar stokte de teller bij de 2-0 kort voor rust door een harde droge knal van Guytano dos Santos.

Na de rust was het al rap definitief beslist door een rake kopbal van de vrijstaande Everton Pires Tavares, 3-0. Daarna liet RVVH de teugels wat vieren en werd wat slordig waardoor de Zeeuwen uit Oostkapelle-Domburg aan een tegentreffer konden ruiken. Keeper Tim Elkhuizen behoedde RVVH daarvoor. RVVH behield verder de controle en speelde de wedstrijd gedecideerd uit. Ondanks nog wel de nodige kansen werd er niet meer gescoord.

RVVH – SVOD ‘22 3-0 (2-0)