RVVH wint in Zeeland

RVVH heeft de verre uitwedstrijd in Oostkapelle tegen de nieuwe fusieclub SVOD’22 met 1-2 gewonnen. De Ridderkerkers namen halverwege de eerste helft de leiding doordat Gino Boers raak mikte na slecht verdedigen van SVOD’22, 0-1. Daarna waren de Ridderkerkers een aantal maal dichtbij een verdubbeling van de score met o.a. een afstandsschot op de paal van Papito Merencia.

Na de 0-1 ruststand was het 10 minuten na de rust wel 0-2. Een inzet van een SVOD’22 speler op de eigen paal kon in de rebound worden binnen geschoten door de ingevallen Ray Kroon. RVVH verloor daarna een beetje de grip op de wedstrijd en zag de thuisclub na ruim een uur spelen de aansluitingstreffer maken. Een goed lopende aanval werd afgerond door Jochem Hazelaar, 1-2. De gastheren startten een slotoffensief en zeker in de slotfase, waarin ook nog een bal van de doellijn moest worden gered, hing de gelijkmaker in de lucht. Uiteindelijk hield RVVH stand en trok daarmee de winst over de streep.

SVOD’22 – RVVH 1-2 (0-1)